Van Zanten Logo

Projecten

Wij willen u graag laten zien aan welke projecten van Zanten schilderwerk & onderhoud heeft gewerkt.

Mosa

In de oude porseleinfabriek van de koninklijke Mosa te Maastricht, heeft van Zanten schilderwerk & onderhoud, verschillende schilderwerken verricht aan alle tentoongestelde badkamer opstellingen, podiums en wanden. www.mosa.nl

Garagepoort

De kleur van sectionaal poort is in de loop der jaren verweerd. Deze sectionaalpoort is voorgewerkt en voorzien van een speciale hechtprimer. Als laatste is de poort voorzien van een hoogglans lak in de kleur RAL 3005(wijnrood).

Betonvloer

In deze balkonvloer zaten een aantal vlekken. De vloer is behandeld met een 2 componenten betoncoating op basis van epoxyhars.

Cafe 't Heukske

Oude ondeugdelijke verlagen zijn verwijderd, als volgt zijn de slechte delen bijgekleurd en het geheel voorzien van een blanke hoogglans vernis laag.

Overkapping

Deze overkapping is met Tri Prime afgeschroefd door een timmerbedrijf.

Het geheel is door ons voorgewerkt. De schroefgaten zijn met een 2 kompontenplamuur geplamuurd. Het geheel is dekkend afgetext met een hoogwaardige schrobklasse 1 buitenlatex.

Houtrot

De onderkant van deze deur was helemaal doorgerot. Wij hebben een stuk hardhout ingezet om het gat grotendeels te vullen. Met een 2 componenten epoxyhars zijn de resterende gaten geplamuurd, voorgewerkt en afgelakt met een hoogglans lak.

Raamwerk Appartement

De ondeugdelijke verflagen en kitnaden zijn hier verwijderd. Het geheel is voorzien van nieuwe grondlaag, nieuwe kitnaden en aansluiten afgelakt met een hoogglans lak in de  kleur 9010.

Deuren

Hieronder ziet uit een aantal deuren die door ons behandeld zijn.

Om een optimaal hoogglans effect te krijgen worden de deuren stapsgewijs geschuurd, met schuurpapier van grof naar heel fijn en aansluitend met een hoogwaardige lak afgelakt.

Van deze voordeur is het onderste gedeelte van het raamwerk vervangen door een TriPrime plaat. Het geheel is afgelakt met een hoogglans grijs tint.

Boerderij Merkelbeek

Het gehele buitenschilderwerk van deze boerderij is voorzien van een nieuwe hoogglans vernis laag in een eiken kleur.

Cafe Dirk Jan

van Zanten schilderwerk en onderhoud heeft bijdrage geleverd aan het buitenschilderwerk van Cafe Dirk jan te Heerlerheide.

Cafe oud Genhei

Van zanten Schilderwerk en Onderhoud heeft bijdrage geleverd aan het buitenschilderwerk van Cafe Oud Genhei te Heerlen.